X
تبلیغات
آشپزی - ته چین شیرازی

آموزش میوه آرایی

ته چین شیرازی

مواد لازم
برنج 3 پیمانه
مرغ پخته شده 75 گرم
زرشک یک پیمانه
روغن به مقدار لازم
ماست 350 گرم
تخم مرغ 3 عدد زرده یک عدد سفیده
خلال پسته به مقدار لازم
زعفران آب شده به مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا برنج را بعد از خیس کردن می جوشانیم به برنج درون صافی زعفران آبکرده افزوده زرده، سفیده و ماست را با هم مخلوط کرده مقداری زعفران به آن اضافه می کنیم . بادمجانها را به صورت حلقه ای برش زده و آن را سرخ می کنیم. ( نکته: برای ته ظرف فقط یکطرف بادمجان سرخ شود ) سپس ابتدا ته ظرف مرد نظر را با روغن جامد یا مایع چرب کرده بادمجان را از طرف خام در کف ظرف چیده روی آن مقداری برنج مخلوط با ماست و تخم مرغ ریخته روی بادمجان را با برنج ساده می پوشانیم روی ظرف را با کاغذ آلومینیوم پوشانیده و آن را در فر داغ با حرارت 200 درجه سانتی گراد برابربا 392 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت و با حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت ربع ساعت قرارمیدهیم.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •