X
تبلیغات
آشپزی - ژیگو

آموزش میوه آرایی

ژیگو

مواد لازم :
گوشت مغز ران گوساله 1 کيلو
سير پوست کنده 1 بوته
سبزي (جعفري، کرفس، ترخون، نعنا) 100 گرم روي هم
روغن براي سرخ کردن 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
کره 50 گرم
آب يک و نيم پيمانه
سرنگ بزرگ 1 عدد
نخ پرک 50 سانت

طرز تهيه:
ابتدا گوشت را پاک کنيد، بشوييد و خشک کنيد. سپس با نخ پرک آن را محکم ببنديد تا گوشت شکل کشيده اي در جهت بافت خود بگيرد.
سپس با نوک کارد چند جاي گوشت را سوراخ هايي به اندازه يک بند انگشت ايجاد کنيد و در هر سوراخ يک پر سير بگذاريد.
پس از آن به کمک سرنگي که از کره آب شده پر کرده ايد در چند جاي ژيگو، کره تزريق کنيد تا گوشت بعد از پخت، نرمي و لطافت دلخواه را داشته باشد.
در ادامه، گوشت را با فلفل سياه کمي آن مزه دار کنيد و در روغن سرخ نماييد. بعد سبزي، نمک و آب را اضافه کنيد. بايد توجه داشته باشيد آب را در 3 مرحله به ژيگو اضافه کنيد تا گوشت با آن هم سرخ شود و هم بپزد؛ در اين حالت براي پختن گوشت نبايد بيش از يک بند انگشت آب کف قابلمه باشد. در قابلمه را ببنديد و اجازه دهيد ژيگو براي دو ساعت بپزد.
توجه داشته باشيد که ژيگو در پايان پخت، فقط بايد به اندازه يک سس غليظ آب داشته باشد.
در پايان پخت، وقتي که مي خواهيد ژيگو را برش بزنيد، ابتدا نخ آن را باز کنيد و بعد به صورت ورقه هاي نازک برش بزنيد. برش هاي گوشت را در ديس بکشيد و با انواع سبزيجات پخته يا دورچين هاي ديگر تزيين کنيد. سس باقيمانده در قابلمه را نيز روي آن بدهيد و سپس سرو کنيد.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •