آموزش میوه آرایی

چهارشنبه نهم بهمن 1387

خوراک لوبیا سبز

مواد لازم براي چهار نفر :

 

لوبيا سبز --------------------------------- 500 گرم

سينه مرغ -------------------------------- 1 عدد

هويچ ------------------------------------  2 عدد متوسط

سيب زميني ----------------------------  1 عدد متوسط

پياز --------------------------------------- 1 عدد متوسط

گوجه فرنگي ----------------------------- 2 عدد متوسط

ادويه و آبليمو ---------------------------- به مقدار لازم

 

 

طرز تهيه :

 

لوبيا را تميز بشوئيد و به طول سه تا چهار سانتي متر برش بزنيد .

سينه مرغ را مكعبي درشت خرد كنيد و هويچ و سيب زميني را هم خرد كنيد و كنار بگذاريد .

 

در ظرف مورد نظر براي طبخ غذا ، پياز را خلال خرد كنيد و يك الي دو دقيقه در روغن سرخ كنيد ، بعد لوبيا ، هويچ و مرغ را اضافه كنيد و خوب تفت دهيد . ( حدود 10 دقيقه ) گوجه ها را ميكس كنيد يا ريز رنده كنيد و در اين مرحله به خوراك اضافه كنيد . بگذاريد كمي آب گوجه ها كشيده شود . بعد دو ليوان آب در ظرف بريزيد و صبر كنيد با حرارت ملايم به آرامي بپزد .

سيب زميني را هم ميتوانيد جداگانه سرخ كنيد و در اواخر پخت به غذا اضافه كنيد و هم ميتوانيد بعد از اينكه آب گوجه ها كشيده شد به مواد اضافه كنيد تا به جاي سرخ شدن ، همراه مواد بپزد .

 

حدودا يك ساعت زمان لازم است تا خوراك با شرايط فوق كاملا بپزد .

 

موقع سرو ، نمك و آبليموي غذا را اندازه كنيد و همراه نان سرو كنيد .

 

در اين خوراك به دلخواه از سبزيجاتي مثل نخود فرنگي ، كدو ، قارچ  و .... هم ميتوان استفاده كرد .

 

اين غذا جزو غذاهاي سبك و سالم به شمار ميرود و براي وعده شام ، بسيار مناسب است .

ادويه اين خوراك ميتواند مخلوطي از فلفل سياه ، زرد چوبه ، نمك و كمي اورگانو در آخر كار باشد .

 

نكته :

 

دقت كنيد مرحله سرخ كردن در اول كار را به خوبي انجام دهيد . كل مزه اين غذا به همان مرحله بستگي دارد .

 

به جاي مرغ از تكه هاي گوشت بدون استخوان هم ميتوانيد استفاده كنيد .

 

اگر به جاي گوجه فرنگي از رب گوجه استفاده كرديد ، يك قاشق غذا خوري رب را در مقداري روغن تفت دهيد و در همان مرحله به خوراك اضافه كنيد .

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •