آموزش میوه آرایی

پاستا با قارچ و سس خامه

مواد لازم

▪ قارچ ورقه‌ای خرد شده ۳۰۰ گرم
▪ پیاز بزرگ رنده شده ۱ عدد
▪ ماکارونی فرمی ۱ بسته
▪ خامه ۲۰۰ گرم
▪ سیر له شده ۲ حبه
▪ کره ۵۰ گرم
▪ آبلیمو ۱ قاشق سوپ‌خوری
▪ شیر نصف پیمانه
▪ جعفری ریز شده ۴ قاشق غذاخوری
ز روغن ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه


پیاز را در روغن تفت داده و بگذارید تا کمی نرم شود سپس سیر را به آن اضافه کنید و بلافاصله قارچ را همراه آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید (شعله گاز زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد).
خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و به‌هم بزنید تا یک‌دست شود. بعد آن را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. جعفری خرد شده و کره را به مخلوط اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
ماکارونی را درون آب در حال جوش که به آن نمک زده‌اید، بریزید. پس از پخته شدن ماکارونی را آبکش کنید و بلافاصله با سس و قارچ مخلوط کرده و غذا را در یک دیس گرد که دور آن را با گوجه‌فرنگی حلقه‌ای تزئین کرده‌اید، سرو کنید.

انواع خوراک ماکارونی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •