آموزش میوه آرایی

دوشنبه نوزدهم اردیبهشت 1390

سوپ سفید

 مواد لازم


▪ آب گوشت: ۵ پیمانه
▪ سس سفید: ۲ پیمانه
▪ هویج رنده شده: ۳ عدد
▪ کرفس با جعفری خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم


طرز تهیه


سس سفید و آب گوشت را مخلوط می‌کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم چند جوش بزند و سبزی‌ها که پخته شد کمی نمک و فلفل می‌زنیم، در ظرف کشیده و کمی جعفری خرد شده روی آن می‌پاشیم.


مواد لازم برای سس سفید


آرد: ۴ قاشق سوپخوری

کره: ۷۵ گرم

شیر: ۲ پیمانه


طرز تهیه


آرد را در ظرفی ریخته و شیر را کم کم روی آرد ریخته و هم می‌زنیم تا در شیر حل شود سپس روی آتش گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود آنگاه کره را داخل سس می‌ریزیم و بعد از دو جوش از روی آتش برمی داریم.

سوپ ها - پتاژها - کنسومه ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •