X
تبلیغات
آشپزی - سس‌ پستو

آموزش میوه آرایی

سس‌ پستو

مواد لازم‌


▪ برگ‌ ریحان‌ تازه‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ پنیر پارمزان‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ سیر ریزشده‌: ۲ حبه‌
▪ بادام‌ زمینی‌ رنده‌شده‌: ۷۵ گرم‌
▪ روغن‌ زیتون‌: ۱۰۰ سی‌سی‌


طرز تهیه‌


‌ابتدا برگ‌ ریحان‌ را ساطوری‌ یا چرخ‌ می‌كنیم‌، سپس‌ سیر ریز شده‌ و پنیر پارمزان‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و درمخلوطكن‌ می‌ریزیم‌، آنگاه‌ بادام‌ زمینی‌ و روغن‌زیتون‌ را اضافه‌ كرده‌ و به‌ آرامی‌ مخلوط می‌كنیم‌ تا یك‌ سس‌،نرم‌ و یكدست‌ شود، سپس‌ با انواع‌ پستو (رشته‌ها) و یا به‌ عنوان‌ مزه‌داركردن‌ مرغ‌ یا ماهی‌ مصرف‌ می‌كنیم‌.

 سس ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •