آموزش میوه آرایی

شنبه دوم آذر 1387

کیک مکزیکی

طرز تهیه کیک مکزیکی - کتاب هنر آشپزی - رزا منتظمی - وبلاگ گروه آشپزی

کیک مکزیکی

مواد لازم:

۱. تخم مرغ ۶ عدد

۲. آرد سفید ۶ قاشق سوپخوری (۱۵۰ گرم)

۳. شکر  ۶ قاشق سوپخوری (۱۵۰ گرم)

۴. کاکائو ۲ قاشق سوپخوری

۵. بکینگ پادر یک قاشق مرباخوری

۶. کرم پاتیسیر یا مارمالاد زردآلو  ۱.۵ لیوان

۷. شکلات بدون مغز ۱۵۰ گرم تا ۲۰۰ گرم

۸. کرم رویال نصف پیمانه

 

طرز تهیه :

قالب گرد متناسب با مایه را چرب کرده زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم ، زرده را با شکر میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود ، کاکائو را با زرده مخلوط کرده باز هم کمی میزنیم ، بکینگ پادر را اضافه می کنیم و سفیده را جداگانه آنقدر میزنیم تا سفت شود به طوری که از تخم مرغ زن نریزد .

زرده و سفیده را مخلوط کرده آرد را میریزیم و به هم میزنیم تا تمام مواد مخلوط گردد ، مایه را در قالب ریخته و قالب را در اولین پنجره فری که قبلا گرم کرده ایم به طرف پائین میگذاریم و حرارت را ۳۵۰ درجه می کنیم و یک ساعت می گذاریم کیک در فر بماند تا کاملا پخته شود ،بعد قالب را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود .

با کارد کیک را از قالب جدا می نمائیم و خارج می کنیم ، سپس گیگ را از ارتفاع به سه قسمت دایره شکل می بریم و روی هر قطعه را کرم پاتیسیر یا مارمالاد زردآلو می مالیم و قطعات کیک را روی هم قرار می دهیم.

شکلات را در ظرف کوچکی می ریزیم و این ظرف را در ظرف آب جوش قرار می دهیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی به هم میزنیم تا شکلات حل شود ، شکلات حل شده را گرم گرم اطراف و روی کیک میمالیم و با لبه کارد روی آنرا صاف می نمائیم .

در آخر با کرم رویال آنرا تزئین مینمائیم

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •