X
تبلیغات
آشپزی - آلوچه

آموزش میوه آرایی

آلوچه

طرز تهیه آلوچه

ابتدا آلوها را شسته سپس آنها را در قابلمه ریخته و  کمی آب در قابلمه ریخته تا آلوها نسوزد این نکته بسیار مهم است مثلا اگر قابلمه شما پر از آلو شد فقط  یک پنجم از حجم آلو را آب میریزیم

سپس می گذاریم تا آلو ها کاملا پخته شود به تطوری که هسته ها به راحتی از آن جدا شود در گام بعدی محتویات قابلمه را میگذاریم کمی خنک شود و بعد از صافی می گذرانیم به طوری که هسته ها از گوشت آلو جدا شود 

در مرحله بعدی معجون به دست آمده را نمک زده می گذاریم روی حرارت کم تا بجوشد باید توجه کنید که در این مرحله محتویات را مرتب به هم زنید تا ته نگیرد این کار را تا جایی ادامه میدهید که غلظت آلوچه مانند رب گوجه فرنگی شود

از این چاشنی در خورشت ها ، خوراک مرغ و.... استفاده میکنند

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •