آموزش میوه آرایی

یکشنبه بیست و یکم مهر 1387

طرز تهیه پنیر

طرز تهیه پنیر با ماست :


مواد لازم :


یك كیلو  شیر

 چهار  قاشق غذاخوری  ماست

 

ابتدا شیر را بجوشانید . سپس شعله اجاق را كم كنید و چهار  قاشق ماست به آن بیفزایید . مدت هفت  دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود . بعد آن را از پارچه نازكی كه داخل آبكش قرار داده اید رد كنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج  ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود.  بعد پنیر را قطعه قطعه كرده ، در آب نمك نگهـــداری كنید .


 طرز تهیه پنیر با سركه :

مواد لازم :


یك كیلو  شیر

سه  قاشق غذاخوری  سركه


ابتدا شیر را حرارت دهید . وقتی شیر به جوش آمد ، شعله اجاق را خاموش كنید. سپس سه قاشق سركه به آن اضافه كنید و بهم بزنید تا شیر بریده شود. سپس آن را از پارچه نازكی كه داخل آبكش قرار داده اید رد كنید . پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج  ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود . سپس پنیر را قطعه قطعه كرده ، داخل آب نمك نگهداری كنید .


طرز تهیه پنیر با مایه پنیر :

مواد لازم :


یك كیلو  شیر
یك دوم  قاشق چایخوری  مایه پنیر

 

شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنك شود . به حدی كه دمای آن كمی بیشتر از دمای بدن باشد . سپس مایه  پنیر را در آن بریزید و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود ( زمان لازم جهت تهیه این پنیر 15 دقیقه است ).

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •