آموزش میوه آرایی

غذای ایرانی سنتی

غذای ایرانی سنتی

----------

دویماج

برنج قرمز

کشک بادمجان

سبزی پلو میگو

اناربیج

مجور کدو

پلو چکدرمه

آش کلم برگ و هویج

بز قورمه

بادنجان پلو

کویی تره

نان اردک

مکش

شش انداز

میرزا قاسمی با گردو

یتیمچه

گمج کباب

فسنجان بادنجان (تیل قاتق)

کدو ترشک

اشکنه سیب زمینی

کال کباب گیلان

نرگسی اسفناج

اشگنه رب انار

تره اسفناج

قلیه سیر

یخنی

اشگنه

چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی)

کشمش پلو اردبیلی

برویشین - برویشین تورش

ئاش ماس

شـله مشهـدی

آش هویج و جو همدان

خوراک شوربا

آش کله جوش ارومیه

گوشت محلی با کته معطر کاشان

کله ‌جوشک یا کلک سوز، کله جوش

کوفته کرمانی

مسمی بادمجان

نان روغنی تبريز

لاکو نان - گیلان

کوفته گشنیز شیرازی

کمه جوش - سبزوار

طباخ روحو

شامی هویج - قم

دو پیاز آلو - شیرازی

کدوبره - غذای مازندرانی

چلو گوشت سمنانی

آش کارن شیراز

باسترمه - غذای ترکمنی

آب دوغ خیار

کوفته ریزه گوشت شتر - شیرازی

خورش سلک ( مخصوص استان گلستان )

مانی پلو ( غذای دامغانی )

مرغ شكم پر مازندرانی

تتالی (اراکی)

وابیشگاي بادمجان تبریز

پنیر برشته شمالی

آبگوشت فلفل همدان

دُوري بادمجان

بادمجان فنری تند

خوراک لوبیا چیتی

بادمجان شکم پر - شكم پاره

عدسی تبریزی

خوراک لوبیا سبز

تاس كباب

دیزی

کشک کدو (کرمان)

کدو بره (مازندرانی)

کوکوی لوبیا سبز تبریزی

بریانی اصفهان

ادامه غذاهای سنتی ایرانی >>

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •