آموزش میوه آرایی

شیرازی‌ پلو

مواد لازم‌


▪ برنج‌:۱ کیلوگرم‌
▪ مرغ‌:۱ عدد حاوی‌ ۱۵ کیلوگرم‌ یا گوشت‌ بره‌ ۱ کیلوگرم‌
▪ روغن‌ مایع‌:۲ لیوان‌
▪ ماست‌:۱ لیوان‌
▪ زرده‌ تخم‌ مرغ‌:۵ عدد
▪ زعفران‌ ساییده‌:۱ قاشق‌ مرباخوری‌
▪ زرشک‌ پلویی‌:۱۰۰ گرم‌
▪ شکر:۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ خلال‌ پسته‌:۱۰۰ گرم‌
▪ خلال‌ بادام‌:۱۰۰ گرم‌
▪ بادنجان‌ دلمه‌ای‌:۳ عدد حلقه‌ شده‌ و سرخ‌ شده‌


طرز تهیه‌


برنج‌ را همانند ته‌چین‌ آماده‌ می‌کنیم‌، سپس‌ دو سوم‌ برنج‌ را در مخلوط ماست‌، روغن‌ مایع‌، زعفران‌ و زرده‌ تخم‌ مرغ‌ ریخته‌، مخلوط می‌کنیم‌ و مخلوط را در ظرف‌ دلخواهی‌ که‌ کف‌ آن‌ را چرب‌ کرده‌ایم‌، می‌ریزیم‌ و یک‌ ردیف‌ بادنجان‌ می‌چینیم‌.روی‌ آن‌ را یک‌ ردیف‌ خلال‌ بادام‌، پسته‌ و زرشک‌ می‌پاشیم‌، سپس‌ گوشت‌ مرغ‌ را قرار داده‌، بقیه‌ برنج‌ را که‌ به‌ صورت‌ ساده‌ است‌ روی‌ آن‌ می‌ریزیم‌.از مابقی‌ مایه‌ دور تا دور ظرف‌ می‌ریزیم‌ تا اطراف‌ برنج‌ آغشته‌ به‌ مواد شود، بعد روی‌ ظرف‌ را فویل‌ می‌کشیم‌ و در طبقه‌ اول‌ با حرارت‌ ۳۵۰ درجه‌ به‌ مدت‌ ۱ تا ۱۵ ساعت‌ می‌پزیم‌ و پس‌ از طلایی‌ شدن‌ ته‌ برنج‌، آن‌ را از فر خارج‌ کرده‌ و به‌ روی‌ یک‌ سینی‌ دلخواه‌ برمی‌گردانیم‌، روی‌ آن‌ را می‌توانیم‌ با خلال‌ بادام‌، پسته‌ و زرشک‌ نیز تزئین‌ کنیم‌.

 انواع پلو و چلو

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •