آموزش میوه آرایی

زیره پلو

مواد لازم
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
برنج آبکش شده : 3 پیمانه
زیره سیاه : 50 گرم
کشمش پلویی : 1 پیمانه
زعفران آب کرده : 2/1 پیمانه
پیاز داغ: 1 پیمانه
زرشک : 2/1 پیمانه
نمک و فلفل و روغن : به مقدار لازم
آرد : 1 ق غذاخوری

طرز تهیه :
 ابتدا گوشت چرخ کرده را با 1 عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و کمی آرد ورز می دهیم و به صورت کوفته ریزه در می آوریم و کنار میگذاریم. برنج را آبکش می کنیم بعد ظرف مورد نظر لا به لای آن زیره
پاشیده و دم میکنیم گو شتهای قلقلی را تفت داده و با کشمش پیاز داغ و زرشک آماده گذاشته و بعد از دم کشیدن برنج در ظرف مورد نظر کشیده و رویش را با این مواد نزیین می کنیم و در آخر سر زعفران را اضافه می کنیم .

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •