آموزش میوه آرایی

غذاهای فرنگی

غذاهای فرنگی

ــــــــــ

پینچیتو مرغ

چدو

کباب مرغ یونانی

کیش لورن

سوپ ایتالیایی

دلمه کرپ

بلانکت قارچ با بال مرغ

ژیگو فرانسوی

پایلا

تارت پیاز

اردور کرفس با سس ماست

تورتیلا گوشت و سبزیجات

ابریش استویا

بیف و کدو

طرز تهیه استیک

گراتن پاستا و مرغ

ذرت تامالس

باچانگای گوشت

کراکر شوید

ريسوتو با سس گوجه ‌فرنگی و فيله مرغ

اشترودل

سیب زمینی تنوری با سس

موسکا

نان ناپلی

شیشلیک ایتالیایی

تورندو با سس ترخون و گشنیز

پانساروتی

كالزون مرغ و گوشت

دلمه کباب

گراتن سيب ‌زمينی و ژامبون

کوسا با للین

هوته فر کاسه

گول بورگ با گوشت

گراتن قارچ

گالت كوچک با قارچ

كرپ اسفناج

كراكر بادام

قارچ و بريوش

فيله ليمو لهستانی

رولت پنیر

رول های فانتزی

راتاتوی - خوراک سبزيجات فرانسوی

خوراک مرغ فرانسوی با سس پرتقال

ترتیلا

تاکو - مکزیکی

پلوی قالبی فرانسوی

پاكورا

پاستا با سس آلفردو مرغ 2

بيف استرو گانوف - 3

بنیه میگو ( پفی ) با سس تارتار

بنیه مرغ ، گل کلم ، پیاز

برد فیش

کوپ پیاز و سیب زمینی

کرواسان ژامبون مرغ

کتف مرغ با سس عسل

کباب ایسلیم

مرغ کیو - روسیه

گالانین

رشته پلو فرنگی

پیراشکی پیتزا

بیف استروگانف - 2

ایگرول - چینی

کانلوئی با قارچ و اسفناج

نان سمیت - ترکیه

نان با پنیر و پیازچه

بورک با خمیر یوفکا

رول کدو و بادمجان

املت تایلندی

خوراک میگو ایتالیایی

کاری گوشت بره با سبزیجات

پوره ی کام چوری

مرغ سوخاری

ماروکا

کروکت برنج

سیب زمینی تنوری اگلیسی

رولت سبزیجات

سوپ پیاز فرانسوی

آبولابولا

راتاتویی دونفره

رولت گوشت فرانسوی

کروکت سیب زمینی

غذاي ايتاليايي

بیف

رولت گوشت با قارچ

اسکالوپ بوقلمون تایلندی

خوراک كرادو

خوراك لازانيا ایتالیایی

كالزونه ( غذاي ايتاليايي )

سوپ اسپانيائی

کوکوی اسپاگتی (ایتالیایی)

چیپس قارچ

پاستيتسو ( يك نوع غذاي يوناني)

تاریخچه پیتزا

پای بروکلی (نوعی غذای آلمانی)

اسپانیش پلیت

سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی

خوراك ايتاليايي با مرغ و زيتون

صبحانه سوئیسی

استیک کوردن بلوی فرانسوی

ذرت مكزيكی

پلوي سنتي ليموزين ( فرانسه)

خوراك باميه در سواحل مديترانه

پلو مكزيكي

سوپ لوبيا چيتي (مكزيك )

پای بروکلی ( آلمان)

سوپ خامه‌ای اسفناج (مجارستان )

كوكوی سبزی‌های زمستانی ( ایتالیا )

خوراک بادنجان ( ايتاليا )

سالاد مرغ و فلفل( مكزيك)

رتی فيله( فرانسه )

دراچنا (غذاي‌ روسي‌)

بوریتو با مرغ و برنج ( مکزیک )

سوپ قارچ با خامه و پنیر ( ایتالیا )

خوراک گوشت و قارچ ( ایتالیا )

پاستا با سس(ایتالیا )

مرغ (ایتالیا)

قارچ سوخاری فلورانسی ( ایتالیا )

فریتاتا کدو و پپرونی ( ایتالیا )

سالاد سیب زمینی ( ایتالیا)

سالاد روسی

املت ( فرانسه )

چيکن آلاکينگ ( فرانسه)

ساق پر شده مرغ (کانادایی)



نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •