آموزش میوه آرایی

شنبه هفتم مهر 1386

آشپزی چینی

آشپزی چینی

ــــــــــــــــ

خوراک جگر گوساله

ماهی با سس پیاز

میگو چینی

برنج چینی

خوراک سبزیجات چینی

املت جوانه لوبيا و ميگو|چینی|

بستني زنجبيل با كيوي|چینی|

ماكاروني با مواد دريايي |چینی|

ماهي ترش و شيرين|چینی|

خوراك دريايي در سبد سيب زميني |چینی|

بال مرغ چاشني دار سرخ شده |چینی|

بال پر شده مرغ |چینی|

مخلوط پفكي ماهي و گوشت|چینی|

ترشي مخلوط سبزيجات|چینی|

توپ گوشت كنجدي|چینی|

قارچ پر شده|چینی|

گوشت كبابي با قارچ صدفي|چینی|

دسر خنك هندوانه و نشاسته|چینی|

كلم بروكلي و زنجبيل |چینی|

خوراك دريائي و سبزيجات |چینی|

رولت تخم مرغ با سس گشنيز|چینی|

اردك سرخ شده با سس ميوه|چینی|

كلوچه ستاره اي خرما |چینی|

تارت فرني دار |چینی|

مخلوط توپي ميگو و قارچ|چینی|

مخلوط پفكي پيازچه و كنجد |چینی|

كلوچه گوشت و مرغ |چینی|

رولت گوشت و تن ماهي|چینی|

مخلوط گوشت ستاره اي |چینی|

توپ برنج چيني|چینی|

مخلوط گوشت و سبزيجات |چینی|

ماهي سرخ شده با سس سير |چینی|

مرغ با برنج ترد|چینی|

ستني بادامي|چینی|

فيله با چاشني آلو و فلفل |چینی|

خوراك مرغ با گشنيز|چینی|

بلدرچين كبابي با چاشني عسل |چینی|

برنج و آناناس|چینی|

بستني ميوه اي با چاشني نارگيل|چینی|

استيك با چاشني فلفل سياه|چینی|

گوشت راسته كبابي دو |چینی|

ميگو چاشني دار كبابي|چینی|

كلم برگ با سس خامه اي|چینی|

مرغ با چاشني پيازچه|چینی|

خوراك گوشت با سس آلو|چینی|

كيك پفي طلايي|چینی|

تخم مرغ پرشده با ميگو |چینی|

مخلوط جوانه لوبيا و قارچ |چینی|

خوراك اردك|چینی|

شيريني پفكي|چینی|

فيله گوساله سرخ شده |چینی|

مخلوط رشته با سبزيجات |چینی|

ميگو با چاشني فلفل|چینی|

خوراك بره|چینی|

تافي ترد سيب|چینی|

گوشت راسته کبابي|چینی|

مخلوط برنج |چینی|

خوراک فيله گوساله|چینی|

نخود فرنگي و مارچوبه|چینی|

مرغ سوخاري با چاشني ليمو|چینی|

سوپ مخلوط|چینی|

چلو|چینی|

جگر سياه سرخ شده|چینی|

کله هاي شير|چینی|

سوپ سبزي و گوشت |چینی|

سوپ کوفته |چینی|

سوپ تخم مرغ

نکاتي براي طباخي چيني

مرغ با سفیده تخم مرغ و گردو|چینی|

هشت سیستم خورشهای چین

خوراک مرغ و جوانه ماش(غذای چینی)

خورش‌های مشهور چین

خورش سی چوان



 

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •