X
تبلیغات
آشپزی - فهرست 2

آموزش میوه آرایی

فهرست 2

جشن‌ها و اعیاد سنتی ایران

- مراسم ازدواج - جشن عروسی

- حمام عمومی - جشن حمام زایمان

- جشن ختنه سوران

- مراسم چهارشنبه سوری و عید نوروز - جشن عید نوروز

- ماه رمضان - عید فطر

- عید قربان - حاجی و قربانی

- عید غدیر خم

- جشن تیرگان (جشن آب)

- جشن سده (جشن آتش)

- جشن مهرگان (جشن پاییزی)

- شب یلدا (جشن زمستان)

انواع کنار سفره ایرانی

- مخلفات سفره

- نان و پنیر با سبزی خوردن

- نان و پنیر و تخم مرغ

- نان و پنیر و گردو

- بورانی بادمجان

- کشک بادمجان کوبیده

- بورانی اسفناج و ماست

- بورانی کرفس

- بورانی لبو

- ماست و موسیر

- ناز خاتون

- عدس پخته (عدسی)

- سالاد عدس

- سالاد سرکه خیار و نعناع

- سالاد گوجه‌فرنگی و خیار

- لوبیا پخته یا ماشال موشو

- ماست و خیار

- سالاد انار و خیار

- سالاد اولویه

- خاویار

- ترشی‌ها و شورها و چاشنی‌ها

- ترشه انبه

- ترشی میوه

- ترشی هفت بیجار

- ترشی مخلوط

- ترشی پیاز

- ترشی سیر

- ترشی مخلوط شور

- ترشی موسیر

- ترشی سماق و خرما

- ترشی بادمجان

- مرباها

- مربای آلوزرد

- مربای زرشک

- مربای آلبالو

- مربای به

- مربای انجیر

- مربای هویج

- مربای گل محمدی

- مربای بهارنجارنج

- لواشک

- مربای سیب

- مربای پوست هندوانه

- مربای نارنج

- مربای خلال پوست نارنج یا پرتقال

- مربای بادرنگ

- نوشیدنی‌های سرد و گرم

- آب ساده - آب معدنی

- چای (گرم و سرد)

- قهوه (گرم و یخی)

- گلاب گل محمدی

- شربت گل محمدی

- شربت نارنج

- شربت آبلیمو

- شربت آلبالو

- شربت به لیمو

- شربت ریواس

- شربت سکنجبین

- دوغ

- کافه گلاسه

- نان‌ها

- نان بربری

- نان لواش

- نان تافتون

- نان سنگک

- نان گیسو

- ته‌بندی‌ها

- آجیل

- قاهوت

- گردو

- بلال

- سیب‌زمینی پخته

- لبوی تنوری

- باقالی پخته با گلپر

- چغاله بادام و گوجه سبز و ذغال اخته

- برنجک

- عدسک

انواع غذاهای سنتی و مدرن ایران

- سوپ‌ها و آش‌ها

آبگوشت‌ها، سوپ‌ها، آش‌ها

- آبگوشت لپه و گوشت کوبیده

- آبگوشت بادمجان

- آبگوشت بزباش

- آش انار

- آش شله قلمکار

- آش جو

- آش ماش

- آش میوه

- آش آلو

- آش رشته

- آش ساک

- آش سماق

- اشکنه

- کله‌جوش

- کله‌پاچه

- سیرابی شیردون

- بورش

- سوپ جو

- سوپ پسته

- سوپ گوجه‌فرنگی

- سوپ هویج

- سوپ رشته فرهنگی

- سوپ شاهی و زنجبیل

- سوپ قارچ

- سوپ گل کلم

- غذاهای اصلی :

- سبزیجات

- دلمه برگ مو ترش و شیرین

- دلمه کلم

- دلمه سیب‌زمینی

- دلمه فلفل سبز و بادمجان و گوجه‌فرنگی

- دلمه به

- دلمه سیب

- حلیم بادمجان

- کشک بادمجان

- حلیم گندم

- غذاهای با تخم مرغ

- خاگینه تخم‌مرغ

- کوکوی سبزی

- کوکوی گل کلم

- کوکوی مرغ

- کوکوی بادمجان

- میرزا قاسمی

- کوکوی شوید و باقلا

- کوکوی تره و سبزی

- کوکوی لوبیا سبز

- کوکوی نخود سبز

- کوکوی گوشت

- کوکوی سیب‌زمینی

- نرگسی اسفناج

- کوکوی ماست

- کوکوی کدو

- کوکوی پسته

- گوشت، مرغ، ماهی

- بره درسته توپر با پسته

- کباب کوبیده

- کباب چنجه

- کباب برگ

- شش کباب

- خوراک دل و جگر و قلوه

- کباب ماهی تابه‌ای

- کباب دل و جگر و قلوه

- جوجه کباب

- مرغ توپر با برنج

- مرغ توپر ترش و شیرین

- بوقلمون توپر ترش و شیرین

- بلدرچین توپر

- کتلت مغز

- کتلت گوشت

- شامی آرد نخودچی

- کوفته تبریزی

- کوفته برنجی

- کوفته سماق

- کوفته کاری

- کوفته باقالی

- تاس کباب

- خوراک زبان

- فیله میگو با تمبر هندی

- ماهی مخصوص

- ماهی توپر با انار

- کباب ماهی با سماق

- ماهی دودی

- کباب ماهی با نارنج

- کباب اوزون برون

- ماهی سیردار با نارنج

- ماهی توپر با سبزی

- ماهی توپر ترش و شیرین

- خورش‌ها

- خورش بامیه

- خورش قارچ

- خورش هویج و آلو

- خورش کدو حلوایی و آلو

- خورش کنگر یا آرتیشو

- خورش کرفس

- خورش لوبیا سبز

- خورش اسفناج و آلو

- خورش فسنجان با جوجه

- خورش زرشک

- خورش اسفناج و پرتقال (ساک)

- خورش ریواس

- خورش هلو

- خورش به

- خورش سیب

- خورش چغاله بادام

- خورش قورمه‌سبزی

- خورش بادمجان

- خورش قیمه

- خورش ماست

- پلوها

- چلو با پلوپز

- کته

- شیرازی پلوی قالبی

- عدس پلو با پلوپز

- دمپختک

- رشته پلو

- قیسی پلو

- باقلا پلو

- میگو پلو

- شیرین پلو

- نخودپلو

- زرشک پلو

- جواهر پلو

- قیمه پلو

- کلم پلو

- لوبیا پلو

- چلوکباب

- اسلامبولی پلو

- ته چین بره

- ته چین مرغ

- ته چین اسفناج

- سبزی پلو با ماهی

- آلبالوپلو

- دسرها

- شله زرد

- حلوا

- یخ در بهشت

- حلوای هویج

- شیربرنج

- کاچی

- فرنی

- ژله انار

- لوز به

- لوز گل‌به

- بستنی زعفرانی

- کمپوت هلو و طالبی

- خوشاب میوه‌های خشک

- پالوده شیرازی

- شیرینی‌ها

- نان برنجی

- نان نخودچی

- باقلوا

- نان گردویی

- نان نارگیلی

- نان بادامی

- کیک یزدی

- گوش فیل

- قطاب

- زولبیا

- بامیه

- نان پنجره‌ای

- سوهان عسلی

- توت سفید

- بادام سوخته

- رشته به رشته

- نقل

- رنگینک

- پولکی

- نان کشمشی

- سوهان قم

- نازک یاگاتا

پیوست‌ها

- تهیه و نگهداری مواد لازم در آشپزخانه

- ماست

- پنیر

- کشک

- قره‌قوروت

- آب تمبر هندی

- رب انار

- ادویه پلو

- ادویه ترشی

- ادویه خورش

- آبغوره

- رب گوجه فرنگی

- گرد لیمو عمانی

- تلخی گرفتن پوست پرتقال

- تلخی گرفتن بادمجان

- تمیز کردن زرشک

- رب نارنج

- شیره (دوشاب انگور)

- خلال پوست پرتقال شیرین شده

- سمنو برای سفره هفت سین

- مواد لازم در قفسه آشپزخانه - وسایل آشپزخانه

- طبقه‌بندی غذاهای گرم و سرد

-سوپ های ترکیه آسان و خوشمزه و مفید

سوپ فلفل دلمه ای

سوپ کسلر

سوپ اسفناج

سوپ الجزایر

سوپ عدس قرمز

سوپ مالاگینا

سوپ املتی

سوپ بیسکویتی

سوپ نان پنیری

سوپ پاریا

سوپ جگر بره

سوپ مرغ سینه

سوپ سیرابی

سوپ لوبیا چشم بلبلی

سوپ لوبیا قرمز

سوپ حلب

سوپ مرغ پرنسس

سوپ خرچنگ

سوپ ماهی

سوپ مغز

سوپ گوش ماهی

سوپ برنج و گوجه فرنگی

-کوکتل های آسان و خوشمزه و مفید

کوکتل ماه سبز

کوکتل عبدالعزیز

کوکتل خلیفه

کوکتل کریستال

کوکتل آگونی

کوکتل فلوریدا

کوکتل کوبری

کوکتل زیباک

کوکتل جنوب

کوکتل سخن شیرین

کوکتل صورتی

کوکتل نانسی

کوکتل پالمر

کوکتل میلیون دلاری

کوکتل خزان

کوکتل ماه نو

کوکتل میشیگان

کوکتل پرنس

کوکتل پارک اونیو

کوکتل هزارویک شب

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •