آموزش میوه آرایی

چهارشنبه سوم مهر 1387

فهرست

نقش ادویه جات

نکات مهم در مورد استفاده از ادویه جات

آنچه باید درباره سویا بدانید

آیا مصرف روغن مایع بهتر است یا روغن جامد؟

ویتامینهای گروه B و جوانه گندم و لبنیات

-فرآورده های شیر

روغن گی

نکات لازم برای استفاده از روغن گی یا روغن معمولی

پنیر کورد

ماست

-پلوها

پلوی ساده(سرخ کرده)

پلوی ساده(آبکش)

پلوی با لیموترش

پلوی با نخودفرنگی

پلوی با بادام هندی یا پسته شامی

پلوی با سیب زمینی

پلوی با اسفناج

گیچری پلوی گل کلم

گیچری پلوی اسفناج

پلو رنگین کمان

شیر-نارگیل پلو

پلو سبزیجات فرانسوی

پلو سبزیجات چینی

پلو سبزیجات اسپانیایی

پلو ببریانی

اسلامبولی پلو

شیرازی پلو

شویدپلو

زرشک پلو

پنیرپلو

لوبیاپلو

ته چین

ته چین اسفناج

رشته پلو

آلبالو پلو

کاری پلو

مرصع پلو

کلم پلو مخصوص

کلم پلو سبز

کلم پلو طلایی

کلم پلو قرمز

شیرین پلو

باقلاپلو

سبزی پلو

پلو آلواسفناج

-سوپ ها، دال ها ، آش ها

سوپ گوجه فرنگی

سوپ لوبیا سفید

سوپ جو

سوپ مینسترون

سوپ سبزیجات

دال لپه

دال لوبیا چیتی

دال جو و ماش با سبزیجات

دال هندی

دال مونگ

دال مونگ با کلم برگ

دال لوبیا چیتی با سبزیجات

دال حبوبات

دال ماش

دال نخود

دال نخود با ماست

دال نخود با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی

آش جو

آش رشته

آش آلو

آش گندم

حلیم

-نان ها

چاپاتی(نان تابه ای)

پوری

چپوری

نان استوانه ای

نان لوزی

نان نارگیلی

پاراتها

-خوراک ها ، خورش ها و کاری ها

خوراک هویج و گل کلم با خامه

خوراک سیب زمینی و گل کلم با خامه

خوراک سیب زمینی و پنیر پیتزا

خوراک بادمجان، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی

خوراک سیب زمینی طلایی

خوراک کلم برگ ، سیب زمینی و گوجه فرنگی

خوراک سیب زمینی و گوجه فرنگی با ماست

خوراک سبزیجات بهاری

خوراک سبزیجات پاییزی

پیتزای سبزیجات

خوراک بادمجان، گوجه فرنگی و پنیرکورد

خوراک گل کلم

خوراک پنیر کورد با گوجه فرنگی

خوراک استروگانف

خوراک اسفناج با پنیر کورد

خوراک گل کلم، سیب زمینی ، بادمجان و نخود فرنگی

برانی بادمجان

خوراک میرزاقاسمی

برانی اسفناج

نرگسی اسفناج

بیشت واش(غذای محلی کندلوسی)

خوراک کشک بادمجان

خوراک بلغاری

خورش قیمه

خورش بادمجان

خورش کرفس

خورش فسنجان

خورش قورمه سبزی

خورش به

خورش بامیه با پنیرکورد

خورش بامیه با سویا

خورش آلو

خورش آلواسفناج

خورش باقلاقاتق

-ماکارونی ها ، کوفته ها ، دلمه ها

ماکارونی ساده

ماکارونی با گردو و پنیر پیتزا

ماکارونی با کوفته داخل سس گوجه فرنگی

لازانیا

دلمه گوجه فرنگی

دلمه فلفل سبز ، بادمجان ، گوجه فرنگی

دلمه کلم برگ

پالاک کوفته با سس گوجه فرنگی

پالاک کوفته

رویال کوفته

کوفته تبریزی

کوفته لپه

کوفته پنیر در سس خامه ای

-بین غذایی ها

ساموسا

سوی برگر

کتلت گیاهی

کتلت سبزیجات

-چاتنی ها

چاتنی گوجه فرنگی

چاتنی سیب

چاتنی آناناس

چاتنی نارگیل

چاتنی گشنیز

-شیرینی ها و دسرها

شیربرنج ساده

شیربرنج میوه ای

شیربرنج بادامی

شیربرنج کشمشی

شیرجو

سیمپلی واندرفول

لادو با آرد برنج

لادو با آرد لپه

برفی سنتی

برفی ساده

برفی نارگیلی

گوش فیل

حلوای بادام

میسورپاک

لوگلو

گوکول

گلاب جامین

زولبیا

حلوای هویج

هویج داخل شیر

راساگولا

ساندش

پای

سالاد میوه

فرنی ذرت

بیسکویت بادامی

-دستور تهیه چند نوع شیرینی خام

شیرینی خرما و بادام

شیرینی گردو و عسل

رنگینک

حلوای گندم

-کیک ها

نکات قابل توجه برای تهیه انواع کیک

طرز تهیه خامه برای تزئین کیک

کیک ساده

کیک گردویی با کشمش

کیک ساده با ماست

کیک خامه ای با پودرنارگیل

کیک دارچینی

کیک موز

کیک کارامل

انواع کرمها برای شیرینی و کیک

-نوشیدنی ها

شیر موز

شیرماسالا

شربت لیموترش یا نارنج

شربت هندوانه

نوشیدنی شیر و شیر خرما

نوشیدنی توت فرنگی

لاسی ساده

لاسی گلاب

داهی

بستنی لیموترش

تاندهای

-انجمن گیاهخواران ایران

مامسان

کتاب((آشپزی گیاهی نزد ملل مختلف))

خواندنی هایی درباره گیاهخواری

- تولید پنیر به صورت انبوه

- پنیر در طبخ - متنوع

- پیش غذا

- اردور

- ماکارونی با سس سبزی

- ماکارونی با سس جعفری و گردو

- لقمه های کدو

- تروفل گودا

- ژله سبزیجات با سس تره

- ظرف قارچ

- رول کدو و هویج

- سوپ مرغ با کاری

- قاتق رنگی با پنیر

- قاتق پنیر و پیاز

- گلوله های پنیری

- پنیر

- نان با کرم ترب کوهی

- گلوله های کوکتل با سالاد کلم قمری و سیب

- پنیر گوسفندی در زیتون

- کره خاویار

- کره خردل

- سس خامه ای با مغز گردو

- گراتن ماکارونی پاپیونی

- اگرول پنیری

- سیب زمینی گرد سرخ شده

- سیب زمینی با پنیر

- سیب زمینی های بادبزنی

- سیب زمینی در پوشش رشته ای

- سوفله قارچ

- خوراک کلم پیچ

- ورقهای سوخاری کلم قمری

- هویج با پوشش ژامبون

- گراتن تخم مرغ و اسفناج

- خوراک قارچ و لوبیا

- برنج با مخلوط سبزیجات

- گراتن

- سوفله

- خوراک بادنجان

- گراتن بادنجان با گوجه فرنگی

- کلم با سس خامه و پنیر

- اسفناج با پنیر

- گراتن لوبیای سبز و گوجه فرنگی

- گراتن قارچ با سس خامه و تخم مرغ

- گراتن هویج

- گراتن کرفس

- پوره کرفس و پنیر

- کیک کدو

- رول گوشت با قارچ و پنیر

- رلاد بوقلمون با ارزن و پنیر

- شنیسل با سس پنیر و خردل

- خوراک گوشت

- گوشت گوساله ژیگویی با پنیر

- ران گوساله

- ران بوقلمون در سس پنیر

- فیله در سس خامه و قارچ

- سینه اردک با سبزیجات

- راگو گوشت شکار

- تخم مرغ با گوشت چرخ کرده

- استیک چرخ کرده با ژامبون

- حلقه گوشت چرخ کرده با پوشش هویج

- شنیسل با خامه و پیاز

- فیله گوشت

- گوشت سرخ کرده مخصوص

- سینه مرغ با سیر

- فیله گوساله با گوجه فرنگی و پنیر

- ران گوساله با کلم

- ورقهای فیله در سس قارچ و پنیر

- فیله با روکش سبز

- گراتن با فبله ماهی

- قزل آلا با گراتن

- ماهی با سس قرمز

- فیله ماهی در سس میوه

- گراتن سیب زمینی با ماهی

- ماهی مخصوص

- شامی ماهی با سبزی

- غذای مخصوص ماهی دودی

- ماهی قزل آلای شکم پر

- گراتن میگو

- ماهی با پلوی زعفرانی

- ماهی با سس سیب و سبزی

- فیله ماهی به سبک هلندی

- گرمک با رول پنیر

- دسر مخصوص مشرق زمین

- پنیر با فلفل

- کرپ تخم مرغ با سیب

- نکات لازم در مورد استفاده از گوشت

- نکاتی در مورد استفاده از گوشت چرخ کرده

- نکات لازم برای پخت مرغ

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •