آموزش میوه آرایی

دوشنبه هجدهم شهریور 1387

فوندو

مواد لازم :   

سس بشامل  1 فنجان
زرده تخم مرغ  4 عدد
پنير گروير  125 گرم
پنير پارميسان  125 گرم
خردل  قدري

طرز تهيه :

زرده تخم مرغ را با کمي نمک مخلوط ميکنيم و ميزنيم و با سس بشامل مخلوط مينمائيم ، مايه را در ظرف لعابي ميريزيم و چند دقيقه روي حرارت ملايم ميگذاريم و مرتب بهم مي زنيم تا پنير کاملا حل شود بعد از مايه کمي روي نانهاي بريده کوچک و نازک ميريزيم و نانها را در سيني فر ميگذاريم و سيني را روي آخرين پنجره بطرف بالاي فر با حرارت 350 درجه در حدود يک ربع تا 20 دقيقه ميگذاريم بماند تا روي آن کمي برشته شود.
ممکن است مايه بشامل و زرده تخم مرغ و پنير را در ظرف جداگانه بريزيم و نان هاي کوچک تست شده را در ظرف ديگر سرو کنيم .

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •