X
تبلیغات
آشپزی - شربت آلبالو

آموزش میوه آرایی

شربت آلبالو

● مواد لازم:
▪ آب آلبالو=۴ لیوان(در حدود یک لیتر)
▪ شکر=دو کیلو
▪ وانیل=یک قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
(بطور کلی هرگونه شربتی بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم)شکر را با آب آلبالو مخلوط می کنیم ومی گذاریم چند ساعت بماند تا شکر کمی حل شود،بعد آن را روی آتش تند و یکنواخت می گذاریم تا جوش بیاید و شربت غلیظ شود(یکربع تا ۲۰ دقیقه برای جوشیدن شربت کافی است).وانیل را در آن می ریزیم چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم و شربت را از صافی رد می کنیم(آب آلبالو باید کاملا ته نشین شود و آب زلال آن گرفته و از آن استفاده شود)
نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •