X
تبلیغات
آشپزی - بیسکویت شکلاتی

آموزش میوه آرایی

بیسکویت شکلاتی

بچه ها به این بیسکویت های شکلاتی علاقه زیادی دارند.برای جذاب تر کردن آنها می توانید قطعات شکلات را با اسمارتیزهای رنگی جایگزین کنید.
● مواد لازم:
▪ ۲۰۰ گرم کره،۲۰۰ گرم شکر
▪ ۱۶۰ گرم شکر قهوه ای،۴ عدد تخم مرغ
▪ ۵۰ گرم آرد،نوک قاشق چایخوری نمک
▪ ۲۰ گرم بکینگ پودر،نوک قاشق چایخوری جوش شیرین
▪ ۱۰۰ گرم خلال پسته،۱۵۰ گرم دکمه های ریز شکلاتی یا شکلات معمولی خردشده
● طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید.کره را با شکر و شکرقهوه ای مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.بکینگ پودر و جوش شیرین را با نمک به آرد اضافه کنید. سپس آنها را در مخلوط تخم مرغ و کره الک کنید و هم بزنید.
در آخر خلال پسته و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیر را در یک کیسه فریزر گذاشته و دست کم یک ساعت کنار بگذارید تا ور آمده و آماده شود. برای هر بیسکویت حدود ۳۰ گرم از خمیر را جدا کرده، در دست ابتدا به صورت یک گلوله و سپس به شکل یک دایره درآورید و با رعایت فاصله کافی جهت پف کردن بیسکویت ها آنها را در سینی فر بچینید. بسکویت ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر بپزید.گفتنی است این بیسکویت ها به رغم داشتن کالری بالا به جای وعده غذایی اصلی توصیه نمی شود. بهتر است به عنوان میان وعده بین غذاهای اصلی صرف شود.
نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •