X
تبلیغات
آشپزی - شیرینی مارمالادی

آموزش میوه آرایی

شیرینی مارمالادی

مواد لازم

کره نرم و خرد شده 185 گرم
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
شکر 165 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر بادام 60 گرم یا نصف پیمانه
آرد 225 گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا زردآلو 4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه


فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.کره،وانیل،شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.
از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید(سینی نیاز به چرب کردن ندارد)
با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.
مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.
شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید.
این شیرینی در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداری است.

شیرینی های خشک

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •