آموزش میوه آرایی

غذای کودکان

غذای کودکان-

-------

کدو حلوایی سیخی

رولت لقمه ای

خوراک مرغ و بیسکوییت

کوفته تخم مرغی

ساندویچ چوبی

دسر موز و کره بادام زمینی

توپک شکلاتی

سالاد میوه ای برای کودک

سوپ کودک

کته شوید

پنکیک کودک

تغذيه شيرخواران از 6 تا 12 ماهگی

فرنی سیب

ساندویچ مرغ با مایونز

تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون

ساندويچ خوشمزه براى مدرسه

سمبوسه پنیر بچه ها

کرم شوکولاتی ساده برای بچه ها

کاپ کیک کودکان(cup cake)

بستنی یخی با طعم تمشک

پیتزا به شکل ساعت

پن کیک

نان تخم مرغی به شکل پروانه

ماکارونی سس دار با کالباس ساده

خوراک گل کلم پنیری

خوراک ماهی پنیری

خوراک گوشت بره

بریانی گوشت و پوره سیب زمینی

بیسکویت ساه (نان شیرینی های قالبی)

کیک های کوچک قالبی (کیک یزدی)

نان پنیری

نان تخم مرغی انگشتی

نان شکلاتی انگشتی

دسر وانیلی

دسر شکلاتی

مخلوط ماهی

پای ماهی پنیری

خوراک مخصوص کودک

خوراک گوشت مرغ و کرفس

خوراک گوشت بره با گرد پاپریکا

غذاهای انگشتی

دسر هلو

دسر میوه ای

کرم سیب و پرتقال

کجری کودکانه

خوراک گوشت بره و سیب

خوراک گوشت بره و لوبیا سبز

خوراک گوشت بره و عدس

خوراک گوشت بره وسبزیجات

خوراک هویج و گوشت آب پز

پای گوشت

انتخاب صندلی غذا خوری برای کودک

پورۀ سالاد میوه ای

خوراک سیب

پای ماهی

ماهی قزل آلا و کدو سبز خوش مزه

خوراک مرغ و تره فرنگی

پورۀ گوشت مرغ و زردک

خوراک هویج و ذرت شیرین

مخلوط زردک و گل کلم

ریساتوی فلفل دلمه ای قرمز

پورۀ هویج ، عدس قرمز و گشنیز

معجون سبزیجات

محصول پاییزی

گرم کردن غذا کودک

پورۀ میوه ها

پورۀ سبزیجات

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

بادام سوخته شیراز

مواد لازم

شکر 2 کیلوگرم

بادام 1 کیلوگرم

آب 700 گرم

روغن 100 گرم

آب ليمو 1 استکان

بادام سوخته شیراز

بادام سوخته شیراز

طرز تهيه

شکر و آب را مخلوط نموده و به مدت 5 دقيقه می جوشانيم. بادام ها را شسته، داخل آّب و شکر ريخته خوب مخلوط می کنيم و حرارت می دهيم، تا دانه های شکر اطراف بادام ها را گرفته و خشک شود. پس از سرد شدن، مايه بدست آمده را با غربال درشت بيخته و شکرهای خارج شده را با حرارت ملايم آب کرده، روغن و آبليمو را به آن اضافه می کنيم و بادام ها را در آن ريخته کاملاً مخلوط می کنيم .

تمام محتويات ظرف را داخل يک سينی که به خوبی چرب شده باشد ريخته، بعد از سرد شدن با پشت قاشق يا وسيله شبيه به آن روی آنها می کشيم تا بادام ها از هم جدا و دانه دانه شود و بعد آماده مصرف است .

شیرینی های ایرانی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

ترشی ها و شورها

  ترشی ها و شورها

ـــــــــــــــــــــــــــــــــ

ترشی گردو

ترشی تازه انبه

ترشی سیب

شور گل کلم

ترشی چغندر

ترشی لیته

ترشی انار

ترشی کلم قرمز

ترشی هلو

تخم مرغ ترشی

ترشی آلبالو با انار

لیته میوه

ليته مخلوط با تمرهندی و رب انار

ترشي هفت رنگ

سركه خرما

ترشي مخلوط با آب گوجه

ترشي ترخون

تارتار

سالاد شاهی آبی

کلم ترش و شیرین

سير ترشى

چند چاشني ساده و ترشی

ترشی فلفل دلمه ای

چاشنی شور

 ترشی میوه مخلوط

نکات براي تهيه ترشي

ادويه ترشي

ترشی مخلوط

ترشی فلفل سبز

چند نوع چاشني ساده

ترشی سالاد مشهدی

ترشي بادمجان شكم پر

پیاز ترشی

ترشی خرما

ترشی پوست لیمو ترش

ناز خاتون

زیتون پرورده

ترشی گل کلم

ترشي آلبالو

خیار شور فوری

ترشی کلم برگ قرمز

ترشی چغاله بادام

ترشی مخلوط

ترشی میوه

ترشی خشکبار

ترشی گوجه

ترشی خرمالو

ترشی لیته بادمجان کبابی

ترشی هویج

ترشی ها

چاشنی ترش از مواد تند

ترشی فلفل

خیارشور

شور مخلوط

ترشی پوست پرتقال

ترشی انگور

ترشی گلپر

ترشی سبزی مخلوط

ترشی انبه

ترشی شور خیار

ترشی موسیر

ترشی شور فلفل دلمه‌ای

ترشی شور پیاز

لیته بادنجان

خیار ترشی

قارچ شور

ترشی بندری

ترشی لبو

ترشی بامیه با تمر هندی

شور گوجه فرنگی



نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

سوفله ها و فوندو

سوفله ها و فوندو

ـــــــــــــــــــــــــــــ

سوفله کالباس

فوندو شکلات

سوفله شوکولای

سوفله تخم مرغ

فوندوی پنیر

سوفله توت فرنگی

سوفله پنیر چدار

سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

سوفله سیب زمینی و قارچ

سوفله سبزیجات

تارت قارچ و پياز

سوفله موز

 تارت تره فرنگی و پیاز

سوفله پنير

سوفله ژامبون

سوفله بادنجان

سوفله مرغ يا ماهي

سوفله قارچ

سوفله سيب زميني

سوفله سبزي و گل کلم

سوفله اسفناج با ژامبون

فوندو

فوندوي گوجه فرنگي

فوندو ترشک

فوندو بورگي ينون

سوفله شکلاتی

سوفله میوه جات

سوفله کدو بادمجان

شاورمای مرغ در فر

سوفله مرغ و قارچ

نکاتي براي انواع سوفله

 

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

ژیگوی بره همراه با سیب زمینی تنوری و گوجه فرنگی

مواد لازم

ران بره        1 عدد
روغن مايع ذرت        4/1 پيمانه
نمك و فلفل          به ميزان لازم
خردل           1 قاشق سوپخوري
سس سويا           4/1 پيمانه
زعفران پودر شده         4/1 قاشق چايخوري
هويج          1 عدد
كرفس           4 شاخه
سيب زميني         2 عدد
گوجه فرنگي          1 عدد

طرز تهيه

فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن مي كنيم . ران بره رابرش داده ، استخوان آن را بيرون آورده ، لازم به تذكر است كه استخوان قسمت ماهيچه را خارج نمي كنيم . روغن مايع ، خردل ، نمك ، فلفل ، سس سويا و زغفران حل شده در دو قاشق سوپخوري آب جوش را با هم مخلوط كرده و گوشت بره رابا آن مزه دار مي كنيم . هويج وكرفس را به قطر يك سانت و طول ده سانتي متر برش داده و روي سطح گوشت مطابق تصوير قرار مي دهيم . دو طرف ران را روي هم آورده ، مي دوزيم ، سپس درسيني فر قرار داده ، روي آن با يك ورقه فويل آلومينيومي پوشانده و بمدت يك ساعت نيم در پنجره وسط فر قرار مي دهيم . بعد از گذشتا اين زمان فويل  را برداشته بمدت يك ساعت ديگر بماند تا بريان پخته شود . سيب زميني و گوجه فرنگي را در فويل آلومينيومي پيجيده و در فر قرار ميدهيم . توجه شود كه گوجه فرنگي براي پخت زمان كمتري نياز دارد . زماني كه گوشت پخته شد ، با سيب زميني و گوجه  فرنگي به دلخواه تزئين مي كنيم .


 

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

شیرینی توت

مواد لازم

بادام پوست گرفته چرخ كرده نیم كیلوگرم
پودر قند نیم كیلوگرم
گلاب یك استكان

شیرینی توت

شیرینی توت

طرز تهیه

بادام و پودر قند رامخلوط می كنیم. گلاب را كم كم داخل بادام و پودر قند می ریزیم و بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود، كافی است كه خمیر چسبندگی پیدا كند و موقع فرم دادن متلاشی نشود .

بعد از مایه گلوله های كوچكی باندازه یك فندق برمیداریم و با دست بشكل توت درست می كنیم و در شكر میغلطانیم و یك خلال پسته به انتهای آن فرو می كنیم و درون ظرف دردار محفوظ نگاه میداریم ( این شیرینی رانباید مدت زیادی نگه داشت چون خشك می شود ) بادام توت اگر در یاس خوابانده شود بهتر است .

شیرینی های ایرانی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

شیرینی بهشتی

مواد لازم

آرد 500 گرم
روغن 250 گرم
پودر قند 250 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
زنجبیل یک قاشق سوپخوری
کاکائو یک قاشق سوپخوری

شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی

طرز تهیه

ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم.خمیر را به مدت 5 ساعت استراحت می دهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم .

سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم. برای تزیین روی شیرینی‌ها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.

شیرینی های ایرانی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

حاجی بادام شیراز

مواد لازم

پودر قند يک کيلو

بادام پوست گرفته نيم کيلو

تخم مرغ ده عدد

هل يک قاشق

حاجی بادام شیراز

حاجی بادام شیراز

طرز تهيه

پودر قند را با بادام چرخ کنید تا روغن بياندازد. تخم مرغ هارا شکسته قند و بادام را به آن اضافه نمایید تا خمير مايه ای به دست آيد. سپس خمير را به صورت میله ای در آورده با کارد يا چاقو آنها را به قطعات کوچک ببرید.

قطعات بريده شده را در يک سينی گذاشته و درحرارت ملايم فر قرار دهید تا پخته شود .بعد از سرد شدن میل نمایید.

شیرینی های ایرانی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

کوکوی پیازچه

مواد لازم

پیازچه ۱ کیلو
تخم مرغ ۵ یا ۶ عدد
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
سیر تازه ۲ یا ۳ عدد
ادویه ( گل محمدی-زردچوبه-فلفل-)به میزان لازم
زرشک به میزان لازم
گردو به اندازه دلخواه
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیازچه هارا با ساقه های سبزش خرد می‌کنیم (به صورت کوکو سبزی)
بعد از شستشو روی پارچه تمیزی پهن میکنیم تاآب آن کاملا گرفته شود.
سپس سیب زمینی خام رو رنده می‌کنیم میگذاریم در آب ده دقیقه بماند تا نشاسته آن کاملا گرفته شود.بعد از ده دقیقه سیب زمینی ها رو هم همانند پیازچه باید آبش را بگیریم
سپس پیازچه ها و سیب زمینی را با نمک و فلفل و ادویه و زرشک و گردوی خرد شده تخم
مرغ و چندتا سیر خرد شده را قاطی کرده سپس در ماهی تابه مقداری روغن میریزیم و مایه آماده شده رو درون آن میریزیم
سپس کاغذ یا پارچه ای روی ماهی تابه گذاشته تا بخار آنرا بگیرد
بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد کوکو برگردانده و طرف دیگرش رو سرخ می‌کنیم
در آخر سر هم با گوجه و ... تزئین کرده و سرو می‌کنیم.

انواع دلمه و کوکو

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

انواع کرم برای شیرینی

 

انواع کرم برای شیرینی

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

کرم پاتی سیر (کرم انگلیسی)

کرم کره ای شکلاتی

کرم پفی

 کرم داخل شیرینی دانمارکی

کرم انگلیسی 

کرم پاتیسیر

کرم وانیلی

کرم دانمارکی با طعم دارچین

کرم شیرینی دانمارکی

کرم رویال

کرم کره ای

كرم ليموترش

کرم پیراشکی

کرم کاکائو

كرم كاستارد



نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 
مطالب جدیدتر
مطالب قدیمی‌تر