آموزش میوه آرایی

تزئین یخ

تزئین یخ :
برای نوشیدنی ها می تونید با توجه به شربتی که تهیه می کنید . مثلاْ شربت آلبالو ، از قبل مقداری آلبالوی تازه رو داخل قالب یخ بندازید و بگذارید با آب یخ بزنه . وقتی می خواهید شربت رو تهیه کنید دو سه تا از اون قالب ها رو داخل لیوان بندازید که فوق العاده زیبا می شود و میوه های دیگه ای مثل برش لیمو و پرتقال و شاتوت و همه ی میوه ها . بعضی وقتها هم از خورده های میوه داخل یخ استفاده کنید.
پودر خاک شیر رو همراه با شکر و آب فراموش نکنید که قالب های یخ ِ دون دون زیبایی رو درست می کند .

تزئین یخ و سفره آرایی

 

تزئین یخ برای پارچ سر میز :
فقط کافیه داخل قالب های یخ ، وقتی آب می ریزیم یک تکه میوه ی کوچولو و یا یک برش از یک میوه و یا یک شاخه سبزی معطر تمیز و شسته شده مثل ریحان یا نعناء بگذاریم تا یخ ببنده . وقتی قالب رو داخل پارچ آب می اندازیم علاوه بر ته مزه ی خوشایندی که به آب میده ، جلوه ی زیبایی رو به پارچ و میز غذامون هم می دهد .

تزئین یخ

تزئین یخ

تزئین یخ

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

تزئین لیوان با میوه ها

 

 

 

۱. ابزاری که در تصویر می بینید و لیمو رو به شکل فنری در میاره در ابزار سفره آرایی موجود است . کافیه به یک لوازم قنادی فروشی و یا ... مراجعه کنید و یک چاقو برای برش زدن میوه ها و لیمو و یک رنده شکلات و یک عدد شکلات تخته ای برای رنده شدن تهیه کنید.

 


۲. و این هم یک روش برای برش زدن لیمو ترش .

 


۳. لیموی سبز برش خورده به شکل حلقه ای و لیموی زرد به روش عکس بالا برش خورده . روی برش ها با چاقو یک خط کم عمق می ندازیم و اون رو به لبه های لیوان می زنیم .

 


۴. با ابزاری که در شکل شماره یک مشاهده کردید می تونید این برش دراز و باریک رو بزنید . از برگهای خوش عطر نعناع هم غافل نشید .

 


۵. برش های نازک پرتقال که به وسیله ی چند تا آلبالو و خلال دندان چنین ترکیب زیبایی رو به وجود اوردن.

 


۶.ریختن شکر داخل لیوان و رنده کردن شکلات تخته ای روی اون ... فوق العاده است . از این ترکیب روی خامه هم میشه استفاده کرد .

 

۷. دور تا دور لیوان را لیمو ترش بمالید ، البته با ارتفاع یک اندازه و اون را در شکر بغلتونید.

 

 

۸. شناور بودن میوه هایی مثل خرمالو و به این زیبایی در مایعات ...

 

 

۹. برش های کیوی رو البته با پوست و سیب رو که به روش شماره دو برش خورده فراموش نکنید .

 

۱۰.تکه های آناناس ، موز ، توت فرنگی و هر میوه ای که به نظرتون زیبا می شود .

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

نکته های نانی

- چیدن نان های داغ بر روی هم، کپک زدگی را تسریع، فاسد شدن را تسهیل و ضایعات را تشدید می کند.
- قبل از سرد شدن کامل نان ها، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در پلاستیک دربسته بگذارید.
- حرارت نان باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. از دسته کردن نان داغ جدا بپرهیزید.
- نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، نانوای خوب و نگهداری صحیح است.
- خرید نان مازاد بر نیاز روزانه، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید.
- از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذایی خود غافل نشوید; مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰تا۴۰درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد; خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون می گردد.
- نان های تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سفید و روشن دارند.
- قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می نماید.
- انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات شدگی زودرس، تسریع در کپک زدگی و تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می گردد.
- نان سرد شده را در سفره در بسته نگهداری نمایید.
- هنگام خرید نان حتما یک سفره پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید.
- نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود.
- آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بد هضم خواهد شد.
- نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوای آن ماهر و مصرف کننده آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

پاته ماهی

پاته ماهی برای ۶ تا ۸ نفر از کتاب هنر آشپزی - رزا منتظمی - وبلاگ گروه آشپزی

مواد لازم:

۱. ماهی سفید یا سوف  ۱ کیلو گرم

۲. سس سفید  ۱ پیمانه سرخالی

۳. زرده تخم مرغ  ۲ یا ۳ عدد

۴. کره  ۱۰۰ گرم

۵. آبلیمو  ۱ استکان

۶. خمیر پاته  نیم کیلو گرم

۷. رنده پوست نارنج یا لیمو ترش به مقدار کم

۸. نمک و فلفل به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

ماهی را پوست می کنیم و قطعه قطعه می نمائیم سپس آنرا شسته و خشک می کنیم.

کمی نمک و فلفل به اطراف ماهی می زنیم و آنرا در ظرفی می چینیم.

کره راورقه می کنیم و روی ماهی قرار می دهیم.

آبلیمو را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و روی ماهی می پاشیم سپس در ظرف را بسته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب ماهی کاملا کشیده شود.

در مرحله بعدی ماهیها را به قطعات کوچکتر تقسیم می کنیم و تیغ های آنرا می گیریم.

زرده تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل مخلوط می نمائیم  و کمی می زنیم و با سس سفید که باید کمی داغ باشد مخلوط میکنیم .

ماهی را در این سس میریزیم .

مانند سایر پاته ها  خمیر پاته را آماده میکنیم و در ظرف نسوزی خمیر را می اندازیم.

مایه را روی خمیر میریزیم و با بقیه خمیر روی پاته را می پوشانیم و در فر طبخ می کنیم.

پاته ماهی آماده است . نوش جان

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

۵ ماده غذایی برای افزایش قدرت عضلات

ماهی ها شامل تمام اسید آمینه مورد نیاز برای ساخت ماهیچه ها هستند و مواد مورد نیاز برای بازسازی بافت ها را در خود دارد. تحقیقات نشان می دهد ارتباط قوی بین حجم عضلات و سلامتی بدن وجود دارد. وقتی پا به سن می گذاریم بدن حالت عضلانی خود را از دست می دهد به ویژه اگر بخوبی مورد استفاده قرار نگیرد. این عارضه کیفیت زندگی، تعادل، قدرت و توانایی بهبود بدن بعداز یک بیماری یا تصادف را تحت تاثیر قرار می دهد.
در واقع ماهیچه ها همه کار انجام می دهند ، کمک به شما در حرکت کردن تا هضم غذا، در مورد ماهیچه های قلب هم، مواد مغذی را به بدنتان پمپاژ می کنند. قلب، مغز، پوست و دیگر ارگان های بدن همواره درحال تغییر شکل توسط بافت هایی هستند که ساخته شده و از بین می روند. ماهیچه ها بخش مهمی از اسیدهای آمینه را برای این بخش های حیاتی تامین می کنند تا همواره قوی بمانند.
ماهیچه های فعال نه تنها خطر ابتلا به دیابت و پوکی استخوان را کاهش می دهند، بلکه هرچقدر مقدار عضله در شما بیشتر باشد، کالری بیشتری خواهید سوزاند. برای اینکه ماهیچه هایتان را قوی و سالم نگه دارید، باید رژیم صحیحی داشته باشید:
● ماهی: بخصوص ماهی هایی که از نظر امگا۳ غنی باشند مانند قزل آلا، تن، هالیبوت و کنسرو ساردین. ماهی ها شامل تمام اسید آمینه مورد نیاز برای ساخت ماهیچه ها هستند و مواد مورد نیاز برای بازسازی بافت ها را در خود دارد. حجم ماهیچه به میزان پروتئین مصرفی بستگی دارد. مصرف امگا۳ به سرعت از بین رفتن ماهیچه ها در هنگام پیری را کاهش می دهد. پیشنهاد می شود شما هفته دو یا سه وعده ماهی غنی از چربیهای امگا۳ مصرف کنید.
● سیب زمینی شیرین: سیب زمینی شیرین منبع بسیار غنی از پتاسیم و آنتی اکسیدان هاست که برای ساخت ماهیچه مفید است. هر کسی که برای عضلانی شدن تمرینات ورزشی می کند، در بدنش رادیکال آزاد تولید می شود. آنتی اکسیدان ها می توانند به خنثی کردن رادیکال های آزاد و بازسازی آن کمک کنند.
مواد خوراکی غنی از پتاسیم مانند سیب زمینی شیرین می توانند تاثیر غذاهایی که اسید اضافی تولید میکنند (گوشت، لبنیات) را خنثی کنند زیرا این غذاها قادرند سرعت از زایل شدن ماهیچه ها را افزایش دهند.
غذاهای دیگری که حاوی پتاسیم و آنتی اکسیدان هستند: کاهو، فلفل، کیوی، هندوانه، خربزه، مرکبات. بصورت ایده آل شما باید ۵ تا ۹ وعده انواع سبزیجات و ۳ وعده خوراکی های غنی از پتاسیم مصرف کنید.
● ماست کم چرب: ماست کم چرب از نظر پروتئین، کلسیم، پتاسیم و ویتامین دی غنی است و عملکرد عضلات را بهبود می بخشد. کمبود ویتامین دی باعث ضعف عضلات خواهد شد. ماست یک تولیدی را که ویتامین دی مناسبی دارد انتخاب کنید و این می تواند یک چهارم نیاز شما را در یک وعده روزانه تامین کند.
● کینوا: نوعی از حبوبات است که منشا آن آمریکای جنوبی است و پر از کربوهیدرات های مفید است که بدن برای تامین انرژی آنها را ترجیح می دهد. کربوهیدرات ها برای متراکم کردن عضلات بسیار لازم است، کمبود آن باعث می شود بدن برای انرژی همین مقدار کم را استفاده کند و چیزی برای نسوج جدید نماند. کینوا منبع مناسبی برای پتاسیم و دیگر مواد معدنی مانند آهن نیز هست.
نصف فنجان کینوا را برای صبحانه همراه با میوه خشک و آجیل یا همراه با لوبیا یا سبزیجات و یا اضافه کردن شیر یا ریختن آن در سوپ و سالاد مصرف کنید.
● تخمه کدو: تخم کدو حاوی منیزیم، منگنز، آهن و مس است. مواد معدنی موجود در بدن به یکدیگر مرتبط هستند. آنها با هم کار می کنند تا بافتها را بسازند و آنزیم ها را تشکیل دهند و از ارتباطات بین سلولی پشتیبانی کنند. همچنین در رشد عضلات نقش دارند. منیزیم به تولید پروتئین برای ماهیچه ها کمک می کند. منگنز برای ساخت پروتئین مناسب است و بخشی از آنزیمها را که نفش آنتی اکسیدان در بازسازی نسوج را دارند تامین می کند. آهن نیز به استقامت بافتها کمک می کند.
۲۸ گرم از تخمه کدو در حدود نیمی از منگنز مورد نیاز شما در یک روز را تامین می کند.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

عواقب نگهداری میوه و سبزی نشسته در یخچال

نگهداری انواع سبزی و میوه نشسته در یخچال، میزان ابتلا به بیماری های عفونی را افزایش می دهد. سبزی، کاهو، هندوانه، خربزه و طالبی به دلیل این که در محیط های آلوده و با آب پس مانده فاضلاب رشد می کنند، می تواند به میکروب های خطرناکی همچون تب روده آلوده باشد.
علاوه بر این نگهداری سبزی و میوه نشسته در یخچال به گفته رئیس هیئت مدیره جامعه پزشکان متخصص داخلی باعث انتقال میکروب از این مواد به دیگر مواد غذایی می شود و افراد را به بیماری های عفونی مختلف مثل امراض دستگاه گوارش مبتلا می کند.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

عکس تزئین کیک هالووین 2

کیک هالووین و سفره آرایی

عکس نمونه هایی از کیک هالووین

کیک هالووین


تزیین کیک هالووین


کیک هالووین ترسناک


سفره آرایی کیک هالووین


شیرینی هالووین


سفره آرایی هالووین


هالووین و سفره آرایی

کیک هالووین و سفره آرایی

عکس نمونه هایی از کیک هالووین

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

انواع تزئیین کیک هالووین 1

سفره آرایی و تزئین کیک هالووین 1

عکسهای کیک هالووین

عکس کیک هالووین


تزئین کیک هالووین


کیک آرائی هالووین


کیک هالووین


کیک هالووین و سفره آرایی

سفره آرایی و تزئین کیک هالووین 1

عکسهای کیک هالووین

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

کرم انگلیسی

مواد لازم:

۱. زرده تخم مرغ  ۴تا ۵ عدد

۲. شیر  یک پیمانه

۳. شکر ۱۲۵ گرم

۴. وانیل یا رنده پوست لیموترش به مقدار کم

با این مواد در حدود ۲ پیمانه کرم به دست می آید

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ و شکر و وانیل یا رنده پوست لیموترش را مخلوط می کنیم و میزنیم تا کاملا سفت و سفید شود

شیر را می جوشانیم و حرارت زیر شیر را ملایم می کنیم سپس زرده تخم مرغ را کم کم داخل شیر میریزیم و مرتب به هم می زنیم تا کرم داغ و غلیظ شود.

باید دقت کرد این کرم زیاد نجوشد تا نرم و لطیف باقی بماند .

ممکن است در این کرم یک قاشق سر خالی سوپخوری قهوه و یا ۱۰۰ گرم شکلات بدون مغز بریزیم در اینصورت قهوه یا شکلات را با شیر مخلوط می کنیم و جوش که آمد تخم مرغ را میریزیم اگر بخواهیم این کرم را به طریقه بن ماری طبخ کنیم در اینصورت قبل از مخلوط کردن زرده تخم مرغ با شیر به مدت ۳ ربع ساعت در ظرف آب آنرا طبخ می نمائیم.

نکته: در صورت مصرف شکلات رنده پوست لیموترش لازم نیست.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 

دکوراسیون 3

دکوراسیون - نکات دکوراسیون

مطالب دکوراسیون 3

----------

تزئین میز غذاخوری - دکوراسیون

هشت قدم برای انتخاب فرش مناسب دکوراسیون

استفاده از آباژورها در طراحی دکوراسیون

دکور و اثر رنگها در دکوراسیون

اصول تغییر دکوراسیون خانه

پرده در فصل زمستان - دکوراسیون

الماس درخشان زمستان

نکات پرده - دکوراسیون

پرده از مهمترین بخش های دکوراسیون

دکوراسیون ورودی منزل در فصل زمستان

چیدمان مبلمان و دکوراسیون

خلاقیت در دکوراسیون خانه

لوستر و دکوراسیون

اصول رنگ ها در دکوراسیون

تزئین راه پله در پائیز

طراحی و دکوراسیون زیبا اتاق کودک

تزئین میز ناهارخوری در پائیز

دکوراسیون در فصل زمستان

تزئین پنجره و تراس

مبلمان چرمی

بالکن استاندارد

بزرگ نشان دادن خانه کوچک

دکوراسیون و روزهای بارانی


پوشش نقایص خانه با رنگ


تقارن در دکوراسیون

چـیـدمـان راهـرو

آویز حوله

آیینه و دکوراسیون

موزائیک و دکوراسیون

فرش مدرن یا سنتی

آراستن دیوارها در فصل پائیز

دکوراسیون و مبلمان اتاق نشیمن

 

ویژگی های یک گالری خانگی


زیبایی د‌ر آپارتمان


د‌ل انگیز کرد‌ن‌‌ اتاق نشیمن


مشکل کمبود فضای آپارتمان


سطوح طرح دار


اتاق کودک


دکوراسیون » شادی در خانه


۸ توصیه دکوراتورها برای رفع افسردگی


۵ قدم تا فضای دلخواه


نکات دکوراسیون داخلی


آینه و کنسول


تابلو هایی با رنگ آمیزی


اتاق خواب


اتاق نشیمن


بازنگری در چینش اثاثیه یک چاردیواری


دکوراسیون داخلی و فنگ شویی


اتاق تخیلی کودک


طراحی دکوراسیون با پارچه های طرح دار


تأثیر چید مان منزل در آرامش کودک


۵ عامل مهم در طراحی داخلی


چه پرده‌ای برای کدام فضا مناسبتر است؟


چیدمان اتاق خواب به روش فنگ شویی


تاثیرات رنگ در خانه


نکات طلائی در دکوراسیون


پـنجـره زیبایی خانه ام


آشپزخانه جزیره ای


طراحی اتاق کودک


نمائی تازه با کمترین هزینه


خانه‌ای گلستان داشته باشید


خانه ای با دو سبک


توصیه ها و پیشنهاداتی در امر دکوراسیون


۷ نکته درباره سالن پذیرایی


خلق فضایی دلنشین با کمی خلاقیت


۲۴ ایده برای بهتر ساختن اتاق خواب


تهیه ی پارچه ی پرده ای


۲۰ ایده برای تزئین دکوراسیون خانه


دکوراسیون داخلی منزل(لوازم را بهتر بچینیم)


تغییر دکوراسیون؛ تغییر فصل


آکواریوم


چی بود ، چی شد !!!


کاربرد شمع ها در زیبایی منزل


نکته های مفید درباره پرده


اتاق میهمان و امکانات آن


توصیه ای برای اتاق نشیمن


دوش حمام


چه‌طور میز شام را با شمع بیارائیم؟


۱۷ ویژگی حمام ایده‌آل


۴ نکته برای نورپردازی خانه


جهت تخت خواب


تلفن در علم فنگ شویی


فنگ شویی چیست؟


صندلی راحتی


۶ نکته درباره رنگ‌های شاد


آکواریوم در محیط کار


فنگ شویی برای میز (میز کار، میز مطالعه و...)


۹ نکته درباره کوسن‌ها


نکاتی در مورد فنگ شویی


اتاق خواب مشرقی


دکوراسیون اتاق خواب با الهام از هاوائی


نکاتی درباره دکوراسیون مدرن


نکاتی درباره کف‌پوش‌ها


اتاق خواب ویکتوریایی


ایده هایی برای طراحی دکوراسیون اتاق خواب


اتاق خواب رمانتیک


چند توصیه برای دکوراسیون اتاق خواب


اتاق خواب فرانسوی


اتاق خوابی دلپذیر


اتاق خواب آسیایی


دکوراسیون پاییزی


تنوع در دکوراسیون خانه


۸ نکته درباره دکوراسیون راهروها


ورودی منزل

 

چند ایده جدید برای تغییر دکوراسیون داخلی خانه


دکور خانه


دکوراسیون داخلی منازل کافی شاپ رستوران کار پتینه ساختمان


دکور به سبک نوآورانه


سبک ویلایی


چیدمان وسائل در خانه


سبک امروزی


اشتباهات رایج در دکوراسیون


طراح داخلی آپارتمان خود باشیم


سبک راحت


روشهای مختلف در انتخاب دکوراسیون


چیدمان در سرما


طراحی آشپزخانه مدرن


اصول کلی چیدن وسایل در خانه های امروزی


کابینت های زیبا وکارآمد


چگونه دکور خوبی برای خانه داشته باشیم


پرده ها عامل جان بخشی به رنگ های خانه


تغییری دومنظوره در فصول سرد سال


دکوراسیونی با طرح های مدرن


نکته‌هائی برای تزیین منزل به سبک مدرن


پنج قرن دکوراسیون

 

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   • 
مطالب جدیدتر
مطالب قدیمی‌تر